Nyhedsbrev nr. 9

Nyt fra bestyrelsen

Husk at der afholdes OGF mandag den 23. november 2020, i Nørrebrohallen. Vi er klar over, at det er noget længere væk fra andelsforeningen end vi plejer at afholde OGF, men grundet Corona restriktioner var dette eneste mulighed for at kunne afholde årets OGF. Der vil naturligvis være håndsprit tilgængeligt, alle opfordres til at bære mundbind – og da lokalet er meget stort, vil der være tilstrækkeligt afstand mellem alle deltagere.

Fuldmagt til OGF

Har du ikke mulighed for at deltage i OGF den 23/11, er det meget vigtigt at du sørger for at give din fuldmagt videre til en anden andelshaver. Så OGF bliver beslutningsdygtigt. Bank på døren til din nabo, eller benyt beboergruppen på Facebook til at finde en andelshaver som kan hjælpe.

Julebelysning på altanen

Har du belysning på altanen i denne mørke tid, bedes du overveje om det oplyser en nabo`s lejlighed/soveværelse – og derfor bør slukkes om natten.

Jul i JoJo

Grundet Corona bliver der ikke mulighed for den sædvanlige juletræsfest, men vi skal selvfølgelig have juletræ som vi plejer, og vi vil forsøge at arrangere en Corona-venlig udgave