Om A/B JoJo

A/B JoJo blev stiftet den 5. november 1997 og er en af Danmarks største andelsboligforeninger. Ejendommene er opført 1919-1920 af arkitekt Povl Baumann, der overraskede sin samtid med byggeriet, der var friholdt fra samtidens ambition om “at tage sig ud” og i stedet satte lys og funktion i højsædet. Bygningerne har siden gennemgået en lang række større og mindre renoveringer.

A/B JoJo ligger på Indre Nørrebro, hvor man finder en unik mangfoldighed, et væld af kulturelle tilbud og et pulserende byliv. Omkranset af Hans Tavsens Park og Assistens Kirkegård befinder vi os samtidig i en af Nørrebros få grønne oaser. Her er der både plads til at nyde stilheden på en gåtur i den historiske kirkegård og til hyggelige stunder med naboer og venner i parken.

Vi har en masse aktiviteter i foreningen, og vi tager aktiv del i vores lokalområde. Vi har blandt andet en kulturlejlighed og en årlig juletræsfest. Vi råder over to Christianiacykler, som beboere i foreningen frit kan benytte. Bestyrelsen har desuden en plads i den lokale områdefornyelse, hvor vi er med til at sætte retningen for udviklingen af lokalområdet.

Lejlighederne

Foreningen består af fire karréer med alt fra to, tre, fire og fem værelses lejligheder. Størstedelen af vores lejligheder har bad, og der bliver løbende etableret bad i de lejligheder, hvor der endnu ikke er. I to af karréerne har vi fællesvaskeri med moderne maskiner. Til cykler og barnevogne er der aflåste rum i kælderen og i gården.

Grønne gårde

Vores lukkede gårde er præget af grønne arealer med planter, blomster og fælles urter, legepladser, grille, borde og bænke – hvor der er masser af liv. Gårdene har også affaldsområder og cykelskure.