Intern vensteliste

Vil du gerne blive boende i AB JoJo, men søger en større/mindre lejlighed eller en lejlighed med en anden placering, kan du skrive dig op på foreningens interne venteliste.

Opskrevne på den interne venteliste bliver inviteret til alle fremvisninger af foreningens lejligheder (hver første søndag i måneden). Lejligheder til salg bliver først tilbudt til beboere på intern venteliste.

Det er gratis at stå på den interne venteliste, og du bliver kun slettet, hvis du køber en lejlighed eller fraflytter foreningen.

Bliv skrevet op til den interne venteliste ved at udfylde formularen herunder, eller ved at skrive en mail til sekretariatet: sekretariat@abjojo.dk

Venteliste for fraskilte

I 2014 bestemte Generalforsamlingen at oprette en venteliste for fraskilte beboere. Hvis et par, der har boet sammen i foreningen i mere end 2 år, bliver skilt, og begge fortsat ønsker at blive boende i AB JoJo, kan de skrive sig på ventelisten for fraskilte. Opskrevne på denne liste får tilbudt en lejlighed efter beboere på den interne venteliste, men inden interesserede på den eksterne venteliste. Det er kun muligt at stå på denne liste i 12 måneder.

Udfyld formularen herunder, eller skriv til ejendomskontoret sekretariat@abjojo.dk, hvis du vil skrives på venteliste for fraskilte.

Opskrivning på intern venteliste