Bliv andelshaver

AB JoJo er en populær andelsboligforening på indre Nørrebro lige ved Assistens Kirkegård.

Foreningen er en af Københavns største, og består af over 400 andele, der rummer mange forskellige lejligheder lige fra 2 værelses lejligheder på 61 kvm til lejligheder på over 200 kvm. Alle 4. sals lejligheder har fået inddraget de tidligere tørrelofter til 5.sal, og mange lejligheder har i 2015 fået altan. Du kan læse mere om foreningen og dens gode faciliteter under ’Om AB JoJo’ og ‘Information’

Der er meget stor efterspørgsel på lejlighederne i foreningen, og ventelisten er allerede lang. Men ønsker du at blive en del af AB JoJo, kan du skrive dig på den eksterne venteliste. Du kan også købe eventuelt fritstillede lejligheder direkte hos sælger/ejendomsmægler.

Er du allerede beboer, men ønsker en anden lejlighed, så skriv dig på den ’Interne venteliste’.

Fremvisninger

Bestyrelsen i AB JoJo fremviser eventuelle lejligheder til salg hver første søndag i måneden. Til fremvisningerne inviteres alle fra intern – og ekstern venteliste, men alle er velkomne.

Bestyrelsen står for fremvisningen og kan svare på eventuelle spørgsmål.

Er man så heldig at man får tilbudt en fremvist lejlighed, skal du henvende dig på ejendomskontoret for nærmere aftale om overdragelse af lejligheden.

Ekstern venteliste

Der er meget stor efterspørgsel på foreningens lejligheder, og den eksterne venteliste er allerede lang.

Når du står på den eksterne venteliste inviteres du til alle fremvisninger, og har mulighed for at købe lejligheder inden de bliver fritstillet. Lejligheder til salg tilbydes først til beboere på intern venteliste og derefter til interesserede på ekstern venteliste.

Opskrivning på den eksterne venteliste koster 250 kr. årligt. Betaler man ikke rettidigt slettes man fra ventelisten.

Opskriv dig via formularen på ekstern venteliste siden