JoJo Nyhedsbrev 4 – marts 2024

Nyt fra bestyrelsen

 Kære beboere, Vi håber, I har det godt, og at I ser frem til forårets komme. Her er de seneste opdateringer fra vores forening:

Altanprojektet:

Altan.dk er i fuld gang på karré 1, 2 og 3, hvor de snart begynder at montere altaner på facaderne mod gaden. Hvis I planlægger at være på ferie i påsken, er det vigtigt at aflevere nøglerne på ejendomskontoret i god tid, hvis I ikke er hjemme.

Når I får monteret jeres nye altan, så skal I være opmærksomme på, at hvis I har lagt et nyt gulv oven på de eksisterende gulvbrædder i jeres lejlighed, er det ikke med i projektet at det nye gulv bliver forlænget ud under den kommende dør. Det er kun med i projektet at det eksisterende gulv bliver forlænget, det nye gulv er for egen regning.

Sekretariatet:

Ejendomskontoret vil være lukket de tre dage lige før påsken. Nøgleafhentning skal aftales på forhånd.

Ordinær generalforsamling:

Husk at reservér den 7. maj i jeres kalender, da vi afholder vores årlige ordinære generalforsamling. Tid og sted vil blive annonceret senere. Materialet vil blive sendt via mail når vi nærmer os, men skulle du sidde med forslag som du ønsker behandlet til OGF, kan du med fordel allerede nu begynde at udarbejde det, Hvis i allerede nu har et forslag klar til generalforsamlingen så send det til sekretariat@abjojo.dk

JoJo 100 år.

Vores skønne bygninger rundede de første 100 år i hhv. 2020 og 2021. Nu er det tid til at fejre!
Vi starter med et brag af en opgangsfest den 4. maj 2024, efterfulgt af yderligere fejring i hele foreningen 25. maj.
Der vil blive informeret mere løbende indtil maj, men reserver endelig datoerne allerede nu! Lad os sammen gøre det til et par uforglemmelige dage for vores fællesskab!

Affaldssortering:

I skal huske og sortere jeres affald, når I har ting der skal smides ud. Vi oplever desværre ofte at vores gårdfolk bruger rigtig meget af deres tid på at skulle sortere affald i vores skralderum, hvilket er rigtig ærgerligt da det kræver mange ressourcer som kunne bruges på andre opgaver som gavner hele foreningen som gårdpleje, renhold eller ting der skal ordnes i lejlighederne.