JoJo Nyhedsbrev 2 – januar 2024

                                                                                           Nyt fra bestyrelsen

 Altanprojektet

Så er Altan.dk rykket ind i foreningen. Der er udsendt selvstændige nyhedsbreve vedr. altanprojektet.
JoJo 100 år

Midt under pandemien rundede vores bygninger flotte 100 år. Nu er det endelig tid til sammen at markere det, hvilket kommer til at ske til maj med et brag af en fejring!

Vi skal spise sammen, opgangsnaboer og JoJo-naboer imellem, vi skal dykke ned i noget af det som gør den fælles JoJo-dna, og vi skal have det sjovt på tværs af opgange og aldre.

Vi inviterer til 2 møder i løbet af de kommende måneder, hvor vi rigtig gerne vil have JoJo’ere i spil. Disse datoer bliver annonceret snarest.

Vi håber at se dig som gerne helt generelt vil være med til at arrangere, men vi håber i den grad også at se dig, som gerne vil byde ind med noget ifm. fejringen: Måske vil du gerne stå for en ølsmagning? Måske du elsker at læse digte op, facilitere en krea-workshop, brætspil i Kulturlejligheden eller noget helt tredje? Måske er du virkelig god til at lappe cykler og godt gider at hjælpe andre med at udvikle deres lappe-skills. Måske er du herregod til Excelark, altanplanter eller noget helt andet. Måske spiller du trækbasun, blokfløjte eller ukulele – eller er virkelig god til at brodere eller bage kager? Mulighederne er mange, og der er højt til loftet!

Reservér allerede nu datoerne: 4 & 25 maj, så du ikke går glip af det bedste JoJo-moment i 100 år. Det bliver jo(jo) smadderhyggeligt!

                                                                                          Nyt fra ejendomskontoret
 Ejendomskontoret holder lukket 9. februar

Kontoret er lukket for al henvendelse fredag den 9. februar. Nøgler skal derfor afhentes senest torsdag.
Beboere som er tilmeldt altanprojektet

Såfremt du/I skal på ferie, skal der afleveres en nøgle på ejendomskontoret, så vi er sikre på at Altan. Dk kan komme ind.