AB JoJo Nyhedsbrev nr.5 2019

Nyt fra bestyrelsen

 

Ordinær generalforsamling

Torsdag den 23. maj kl 18.00 er det atter tid til vores OGF, som denne gang finder sted i Brorsons kirkens krypt, Rantzausgade 49.

Husk at medbringe indkaldelsen, hvorpå der er en stregkode. Denne bliver skannet ved indgangen.

Er du forhindret i at deltage, så aflevér en fuldmagt til en nabo, så du bliver repræsenteret. Denne fuldmagt lå ligeledes i brevet med indkaldelsen.

Nye medlemmer til bestyrelsen

Til den kommende generalforsamling vil vi få brug for nye medlemmer af bestyrelsen. Måske er det dig? Vil du gerne høre mere om bestyrelsesarbejdet, inden selve generalforsamlingen, så skriv endelig til sekretariat@abjojo.dk – så kan du tale med nogle af de eksisterende bestyrelsesmedlemmer inden, og få afklaret eventuelle spørgsmål.

Kælderrum

Sommeren står for døren, og derved kommer vi ind i den periode hvor der potentielt kan komme et skybrud eller to. Derudover har vi et par steder i foreningen kældre med fugt.

Sørg for at dine ting i kælderrummet står sikkert, og ikke direkte på kældergulvet. Har du træpaller nederst, så tjek dem for fugt og råd. Lugter der fugtigt/muggent i rummet, så lokalisér problemet, og få det ordnet i tide.

Til jer med altaner

Det er dejligt at se hvordan altanerne atter begynder at blomstre! Vær påpasselig, når du vander, og tjek om der står naboer under din altan, inden du vander dine altankasser – så ingen får blomstervand i hovedet.

Der er flere naboer, som i bedste mening har ophængt cd’er for at undgå fugle på altanerne.Problemet er, at når solen skinner på cd’en, bliver der sendt farvestrålende ”blitzlys” ind hos naboerne overfor, til stor gene for de berørte. Så har du ophængt cd’er, så tag dem venligst ned og prøv andre fugleskræmsel-metoder. Måske en slags vind-mølle kan hjælpe på det?

Mød bestyrelsen

Husk at der er “Mød bestyrelsen” hver den første onsdag i måneden, fra kl. 17-18 på ejendomskontoret. Her kan du komme forbi med stort og småt, få hjælp til at komme i gang med byggesager osv.

 

Nyt fra ejendomskontoret

Ting på trapperne

Der er desværre mange beboere, som har glemt, at der ikke må stå møbler, skoreoler, sko, poser, klapvogne etc på trapperne pga. brandsikkerheden. Vi vil derfor bede alle beboere om at sørge for at både for- og bagtrapper er frie for ting.

 

Vinduerne på trapperne pudset

 Alle vinduerne på for- og bagtrapper er blevet pudset i den forgangne uge.