AB JoJo Nyhedsbrev november 2022

Nyt fra bestyrelsen

Skal du sælge din andelslejlighed?

Påtænker du at sælge din andel, skal du være opmærksom på, at det ikke tillades at sælge en lejlighed med ulovlige/ikke godkendte forandringer.
Derfor skal alle relevante byggeansøgninger foreligge godkendte både fra andelsbestyrelse og Kbh. kommune inden salg.

Visions workshop: Sparetiltag i hverdagen for den enkelte husstand.

Torsdag d. 24. november afholdes endnu en JoJo-visions workshop med fællesspisning og en spændende oplægsholder.
Mere information følger, men skriv allerede nu datoen i kalenderen!

AB JoJo ordinær generalforsamling 2023

Datoen er fastsat til 3. maj 2023, så reservér datoen!

Nyt fra ejendomskontoret
Effekter i opgangene
Der står igen alt for mange effekter i opgangene rundt omkring.
Det indskærpes for alle, at det ifølge bygningsreglementet ikke er tilladt, og at de derfor skal fjernes. Gør man det ikke selv, vil andelsforeningen fjerne det uden videre varsel. Er effekter fastlåst, vil lås blive klippet og ikke blive erstattet. Der opkræves et håndteringsgebyr på pt. kr. 500, som afregnes ved afhentning på ejendomskontoret.  Ved fjernelse af store og tunge effekter såsom møbler, hårde hvidevarer mm. Vil hyre et firma til at fjerne effekterne, dette vil blive opkrævet via beboerens boligafgift.

Vasketøj i vaskerierne
Vi må desværre konstatere, at den tidligere ordning med automatisk sammenlægning af vasketøj er ophørt. Derfor bedes alle beboere selv sørge for at hente deres tøj straks efter vasketurens ophør – det bliver desværre ikke ordnet af at det ligger og optager plads for andre. 😉

Dørmåtter ved rengøring
Tag venligst jeres dørmåtter ind den dag trapperengøringen kommer, så de kan vaske hele gulvet. Der bliver vasket trapper mandage i karré 1 og 2 (Skyttegade 8, Struenseegade 17-55, Jesper Brochmandsgade 5, Hans Egedes gade 7) og tirsdage i karré 3 og 4 (Struenseegade 22-48, Hans Tavsensgade 15-37, Jesper Brochmandsgade 1-4

Cykeloprydning
Så er det den tid på året, hvor der ryddes op i cykelkældre og baggårde. Da der er mange cykler som aldrig benyttes, er det blevet besluttet at de ikke længere kan stå og fylde op på fællesområder.
Denne gang er der sat to typer af bånd på cykler og barnevogne:

Rød/hvidstribet bånd: Disse cykler og barnevogne har stået ubenyttet meget længe, og kan derfor ikke længere stå på vores fællesområder. De skal sættes i egne kælderrum eller cykeldepotrum (ikke at forveksle med cykelkældre), ellers bliver de fjernet, uanset om båndet er fjernet eller ej.

Sort/gulstribet bånd: Indikerer alm. Cykeloprydning. Dvs. fjernes båndet ikke inden deadline den. 22. november, fjernes cyklen.

Der er taget fotodokumentation af alle effekter med rød/hvide bånd, således at denne kategori kan identificeres, trods fjernede bånd.

Operation Dagsværk
I år har vi haft to elever fra Det Fri Gymnasium på besøg i forbindelse med Operation Dagsværk. De har hjulpet med at indstille lyset på bagtrapperne til kortere tændetider, så vi sparer på strømmen.

Beboerinitiativer

Jul i JoJo

Så er der ikke længe til, at julen står for døren. I år tænder vi juletræet søndag den 27. november. Der er brug for hjælp til at arrangere, hvis det skal kunne blive til noget. Skriv til Annette på sekretariat@abjojo.dk og meld dig til senest 10/11.  Løfter vi i flok er det nemt klaret!

Husk at du på www.abjojo.dk kan finde en masse information om foreningen.

Det er også her at du kan reservere ladcykel og booke beboerlokaler.