Nyt fra Bestyrelsen – marts 2016

Altan regnskab er udregnet

Vores administrator, Grubbe Advokater har afsluttet regnskabet for altaner.

Alle beboere med altan er blevet orienteret af Grubbe direkte, men vi kan oplyse at der i alt bliver betalt 750.000 tilbage til beboerne.

Vi vil gerne minde alle om, at altanregnskabet er separat fra foreningens øvrige økonomi.

Bedre, hurtigere og billigere internet fra Parknet

Vi har tidligere oplyst, at Parknet ville opgradere vores internetforbindelse og samtidig give en lavere pris. Vores abonnementspriser har været nedjusteret til 80 kr/måned siden december 2015, og Parknet går nu i gang med opgraderingen. I dag har vi én enkelt “stor” ledning ind i foreningen, som så fordeles til de enkelte beboere. Parknet vil nu trække en “stor” til hver karré og derefter fordele signalet til den enkelte beboer. Parknet opgraderer samtidig udstyret i vores krydsfelter.

Generelt betyder det, at vi får en mere robust og hurtig forbindelse til en billigere pris. Det forventes at opgradering er færdig før sommer, hvorefter Parknet kan garantere 200/200 mbit/s til hver lejlighed.

Mens Parknet etablerer den nye forbindelse, kan beboere opleve korte udfald i internet forbindelsen. Hvis Parknet forventer varige nedetider, vil foreningen informerer beboerne forud for nedetiden.

Oplever man efter opdateringen stadig svingende hastigheder og udfald, finder man som oftest fejlen i ens eget udstyr (routere etc.). Med den nye forbindelse A/B JoJo får, vil routeren eller ens Wi-Fi ofte være flaskehalsen. Hvis man har en gammel router vil man muligvis ikke kunne drage nytte af de højere hastigheder.

Har man brug for hjælp til ens internet opkobling, valg af ny router eller andre spørgsmål vil vi henvise til Parknets support på parknet.dk/historie/kontakt/.

“48 timer” festival startes hos A/B JoJo

48TIMER er en årligt tilbagevendende kulturfestival på Nørrebro med besøgende fra hele København. I år løber festivalen af stablen d. 29. og 30. april. Festivalens indhold er skabt af lokale Nørrebroaktører bestående af lokale foreninger, organisationer, kunstnere, erhvervsdrivende, beboere og andre ildsjæle på Nørrebro,

Åbningskoncerten finder sted d. 29. april i krydset ved Strueenseegade og Jesper Brochmands Gade, mellem Hans Tausens Park og Rantzausgade i tidsrummet 14-21.

Der er allerede nu mere information på abjojo.dk, og der vil komme mere information, når vi nærmer os dagen.

Ventelisten blomstrer stadig

Efter den ordinære generalforsamling i 2015 har vi oplevet massiv tilgang til foreningens venteliste. Det betyder, at alle lejligheder i dag bliver solgt via intern eller ekstern venteliste. De opskrevne på ekstern venteliste er med årsskiftet blevet opkrævet ventelistegebyret på 250 kr og  der er stadig over 800 opskrevne.

Ekstraordinær generalforsamling 30/3-2016

Bestyrelsen har modtaget en række spørgsmål forud for den ekstraordinære generalforsamling.

Der er d. 17. marts 2016 udsendt et nyhedsbrev med svar på de første spørgsmål. Svarene er ligeledes at finde på A/B JoJo’s hjemmeside. De øvrige spørgsmål vil blive besvaret d. 29. marts 2016.