NYT FRA BESTYRELSEN – Maj

Formanden stopper
Sune har efter flere år som bestyrelsesformand valgt at trække sig fra posten. Det betyder, at der skal vælges en ny formand på generalforsamlingen senere på måneden. Bestyrelsen vil gerne takke for det store arbejde Sune har lagt i bestyrelsen og for hans store engagement i at skabe en attraktiv og velfungerende andelsboligforening.

Ny pris på opgangsnøgler
Det er blevet besluttet at hæve prisen på opgangsnøgler til 275 kr per stk. Prisstigning skyldes at salgsprisen på nøgler ikke længere dækker anskaffelsesprisen. Det bliver desuden undersøgt, om der findes bedre alternativer til vores nuværende låse- og nøgleleverandør.

Nye låse på cykelkældre – nøgler kan anskaffes på kontoret mod depositum
På grund af problemer med ubudne gæster i vores cykelkældre vil låsene blive skiftet om ca. 3 uger. Fremover vil de, der ønsker at bruge cykelkældrene, skulle lægge depositum for at få udleveret en nøgle. Dette vil desuden sikre, at kældrene kun bruges til “aktive” cykler.

Nye store altankasser bestilt
Som tidligere nævnt har bestyrelsen i samarbejde Brovst Blikvarer udformet en altanplantekasse, som kan rumme større planter på ydersiden af altanen. Disse vil snart kunne købes på kontoret.