Nyhedsbrev dec. 2021

AB JoJo Nyhedsbrev december 2021

 Nyt fra bestyrelsen

 Arbejdsgruppe for lade standere i foreningen.

Er du interesseret i at få lade standere i foreningen, og har du lyst til at være med i arbejdsgruppen, så skriv til Annette senest den 1. januar 2022 på sekretariat@abjojo.dk. Så kontakter vi dig.

LetsGo – Prøv LetsGo delebiler gratis i tre måneder (spar 1.085 kr.)

Få indmeldelse + tre måneders medlemskab af LetsGo for 0 kroner. Derudover får du 200 kr. til at køre for, så du kan prøve det simple liv i byen.

LetsGo er en fleksibel løsning, hvis du ikke selv har bil, eller hvis du ikke bruger din bil særlig tit og derfor søger et godt alternativ. LetsGo’s delebiler har fast p-plads, så du kan reservere bilen inden brug og være sikker på at den er der når du skal bruge den. Det koster fra 50 kr. pr. time at bruge bilerne, og alle kørte kilometer er med i prisen. Du kan også booke en bil i et helt døgn for 450 kr. med 150 km. inkluderet.

For at benytte tilbuddet skal du bruge denne kode når du tilmelder dig Standard medlemskabet: letsgojojo

LetsGo har 300 biler i København. Se hvor bilerne står på Nørrebro her: www.letsgo.dk

Nyt fra altanudvalget

Aftalerne mellem administrator, bygherrerådgiver og Altan.DK er alle underskrevet. Dette betyder, at Altan.DK nu går i gang med processen om at søge de nødvendige byggetilladelser hos Københavns Kommune. Som tidligere meldt ud, er behandlingstiden for byggeansøgninger meget lang (minimum 6 måneder pt., derefter minimum 6 mdr. inden byggepladsen startes op). Altan.DK vil gøre deres bedste for at ekspedere processen igennem så hurtigt som muligt.

Julelys på altaner

Det er dejligt og hyggeligt med lyskæder på altanerne i den mørke tid, men husk at dine genboer overfor måske har soveværelse ud mod gården. Undgå derfor meget kraftige pærer samt blinkende lys, som kan forstyrre nattesøvnen for genboerne.

Nyt fra ejendomskontoret

Ejendomskontoret holder lukket mellem jul og nytår for personlig henvendelse. I kan stadig ringe i kontortiden, eller sende en mail.

Vi ønsker jer alle en god jul og godt nytår

Hilsen Bestyrelsen