JoJo nyhedsbrev juli 2018

Nyt fra bestyrelsen

Mød bestyrelsen

Nu starter bestyrelsen atter op efter sommerferien,  til ’Mød bestyrelsen’ i morgen, onsdag den 1. august kl 17-18 på ejendomskontoret.

Mød bestyrelsen er fast den første onsdag i måneden, hvor der vil være to medlemmer af andelsforeningens bestyrelse til stede. Har man spørgsmål, input eller andet som man gerne vil tale med bestyrelsen om, er dette én af de muligheder som findes.

Man kan desuden altid sende en mail på sekretariat@abjojo.dk hvis man ønsker at komme i kontakt med bestyrelsen. Så vil sekretariatsleder Annette sørge for at videresende til det rette udvalg.

 

Nyt fra ejendomskontoret: 

Skraldecontainere

Det er mest hensigtsmæssigt om man afleverer sit skrald i ens egen gård.

Pt er der mange fra gård 1 og 2 som benytter skraldecontainerne i gård 3 og 4 – hvilket medfører, at containerne i de runde gårde bliver for fyldte, da der ikke er plads nok til alt det skrald.

Så benyt venligst skraldecontainerne i egen gård.

 

Beboerinitiativer:

Loppemarked

Der er to datoer tilbage for i år:

  1. august
  2. september

 

Vil du have en stand, så tilmeld dig til Camille på jojoloppe@gmail.com

Det koster ikke noget at have en stand, men man skal hjælpe med at sprede ordet om loppemarkedet, så der kan komme besøgende.

 

Husk at alle i foreningen er mere end velkomne til at arrangere noget til glæde for alle. Det kunne være en spilleaften, et foredrag, søndagshygge i gården, litteraturklub, skattejagt mm.

Foreningen råder over en aktivitetskonto, som man kan søge om midler fra. Dette gøres ved at skrive en mail til beboerudvalget via sekretariatet, på sekretariat@abjojo.dk

 

Og til sidst, som altid:

 www.abjojo.dk

tag endelig et kig forbi vores hjemmeside. Her finder du en masse informationer omkring vores forening, om alt fra ladcykeludlån til generalforsamlingsreferat, ejendomskontorets åbningstider mm.