JoJo Nyhedsbrev august 2021

Affaldssortering

Pap

Kære nabo, husk nu at slå dit pap sammen, når du afleverer det i papcontaineren, så der også er plads til din nabos pap.

Vores gårdmænd/kvinde bruger al for meget af deres tid på at ordne det for jer som glemmer det.

Mælkekartoner

Disse slås sammen og afleveres i plastcontaineren.

Er du i tvivl om hvordan du bedst sorterer dit affald, kan du se mere på: www.kk.dk/affaldssortering

OGF 2021

Datoen for årets ordinære generalforsamling er 11. oktober.

Den afholdes igen i år i Nørrebrohallen. Der kommer mere information senere, men reservér datoen i kalenderen, og send gerne eventuelle forslag allerede nu, til sekretariat@abjojo.dk.

Ladcykler

Andelsforeningens to ladcykler er mægtig populære. Så populære, at vi har indkøbt to nye, som skal erstatte de gamle, der efterhånden var blevet godt brugt.

De to gamle ladcykler fra 2012 sælges derfor internt i foreningen. De sælges som de står, med kaleche og seler, men uden den store ekstralås.

Alle beboere kan afgive ét bindende bud, som gives enten på mail til sekretariat@abjojo.dk eller på seddel i postkassen på ejendomskontoret senest 29. august. Husk at notere om det er cykel 1 eller 2 du byder på. Mindstebud er 2000 kroner, men vi regner med at de går for noget mere. 😉

De købes som beset, så er du interesseret i dem, og gerne vil tjekke stand osv. inden du afgiver bud, så kontakt sekretariatet inden. Mandag den 30/8 vil de to med højeste bud blive kontaktet.

Kulturlejligheden

Der er blevet indkøbt nyt service, således at der atter er fyldt op af glas etc.

Skal du renovere i din lejlighed?

Ønsker du at renovere i din lejlighed, skal du huske at man i en andelsforening altid skal søge bestyrelsen om tilladelse, før man laver om. Det gælder også, selvom man ikke skal ansøge kommunen om byggetilladelse.

Byggeudvalget vil altid bifalde istandsættelser, som udføres forsvarligt i forhold til vores gamle bygninger. Vi oplever desværre ofte omforandringer, som måske virker smarte, men som ikke er hensigtsmæssige ift. de reelle forhold her, typisk ift. ventilationsskakte, rørføring mm.

Derfor anbefaler vi altid folk at kigge ned forbi ”Mød bestyrelsen”, som er den første onsdag i hver måned, fra 17-18. Her kan vi ofte hjælpe på vej, således at processen går nemt og hurtigt.