Brand i gård 1

Kære alle, 

som nogen af jer allerede ved, var der en påsat brand i gård 1 i aftes,  i skraldeskuret overfor Struenseegade nr. 33. 

Der er heldigvis ikke sket den store materielle skade. Vinduer i stueetagen og op til 1-2 sal på 
køkkentrappeopgangen er varmesprængte, vinduer på første sal som var 
skærmet af altan er vist ok. 

Brandvæsenet tilkalder skadeservice, som kigger på vinduerne mm. Skraldeskuret er brændt og skåret fra hinanden så det ikke udgør nogen fare længere, men det bliver naturligvis fjernet helt, og senere erstattet af et nyt. Derudover er pudsen på nabobygningen sprængt af op til 1-2 salshøjde og vin og kirsebærtræ ser noget medtaget ud.

Der var i går flere brande i kvarteret, fra Blågårdsskolen og mod Rantzausgade, som Politiet formoder er påsatte. Politiet modtager meget gerne oplysninger på telefonnummer 114, hvis nogen har set noget mistænkeligt, eller kan give signalement af nogle personer som ikke normalt færdes i gården, som var der på tidspunktet omkring kl. 19.00-19.20.

Der var flere som ringede efter Brandvæsenet, og der var også nogle vakse beboere som prøvede at flytte containerne for at undgå at skuret gik i brand. Tak fordi I alle reagerede hurtigt! 

Vi håber selvfølgelig, at der nu er ro på og ikke sker mere, men opfordrer alle til at sørge for at porte er lukkede, og at reagere straks hvis I lugter røg eller ser noget mistænkeligt. 

Bestyrelsen A/B JoJo