48 TIMERS FESTIVAL den 29. april i A/B JoJo

Vi har i de sidste par uger været i dialog med 48 TIMERS FESTIVAL. 48 TIMER, har en brændende ønske om at bruge pladsen og noget af Struenseegade i forbindelse med åbningseventet af 48 TIMERS FESTIVAL. Det synes vi er en super idé og støtter fuld op om dette.

Hvad er så lige åbningseventet? Skal jeg købe ørepropper?

48TIMER FESTIVAL skydes igang med en hel dag, fuld af underholdning for hele familien. Der vil være et stort, lokalt madmarked, kunst og installationer, mini-mikrobrygget øl, leg for store og små, streetart og meget mere. 

Konkret vil åbningen foregå d. 29. april i krydset ved Struenseegade og Jesper Brochmands Gade, mellem Hans Tausens Park og Rantzausgade i tidsrummet 14-21, minus opstilling.

Der er således ikke tale om DISTORTION, så ørepropperne kan du roligt lade ligge derhjemme.

På dagen vil noget af Struenseegade og Jesper Brock Mandsgade være spærret af, samt nogle af parkeringspladser inddraget. Oprydning bliver der selvfølgelig taget hånd om, så allerede lørdag, vil gaderne ”næsten”, ligne sig selv.

Både bestyrelsen og 48 TIMER håber I har lyst til at deltage i festlighederne og vil være med til at skabe årets bedste baggårdsfest i den rigtige Nørrebro-ånd!

Må jeg være med til at give en hånd?

Selvfølgelig, alle hænder er velkomne, det er en festival for Nørrebro’er af Nørrebro’er, så hvis du er god til det med værktøj, snild på fingrene eller bare gerne vil hjælpe til med småopgaver og have en hyggelig dag, så kontakt projektleder Steffen Johansen: steffenjohs@me.com.

Læs mere om 48 TIMER FESTIVAL på deres facebookside: facebook.com/48TimerFestival/